fbpx

Over Rijndorp

Rijndorp Installatie is in 1987 opgericht en is uitgegroeid tot een organisatie met 72 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer 7 miljoen euro. Wij spelen in op de behoefte aan installatievolume in alle onderdelen van de woning- en utiliteitsbouw. Een sfeer van vertrouwen en in teamverband samenwerken spreekt ons aan.

Wij danken ons succes met name aan een goede prijs/kwaliteit verhouding dat ons lukt door het toepassen van grote knowhow, flexibiliteit, doortastendheid en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers werken vanuit een klantgerichte visie. Daarnaast denken wij altijd in totaaloplossingen en kunt u voor elk onderdeel van uw project bij ons terecht. Van advies tot ontwerp, van installatie tot onderhoud.

Door Rijndorp Installaties worden – al dan niet in samenwerking met andere ondernemingen – ook complete installatieprojecten aangenomen.

Certificaten

Rijndorp Installatie gaat voor kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Wij beschikken dan ook over diverse keurmerken zodat onze partners en klanten weten wat ze van ons kunnen verwachten. De certificaten worden door externe bureaus getoetst. Hieronder de belangrijkste certificaten waarover wij beschikken.

Rijndorp Installaties b.v. is in 1994 gecertificeerd als Waarborg Installateur en in 1997 erkend als EVK installateur (ElektroVeiligheidsKeur). In 2001 is het VCA** certificaat behaald, in 2003 het KOMO Install. certificaat en sinds 2008 is Rijndorp Installaties een door KIWA gecertificeerd erkend branddetectiebedrijf.

Techniek Nederland

Rijndorp Installaties is lid van Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie die de installatiebranche en de technische detailhandel vertegenwoordigt. Dankzij dit lidmaatschap profiteert Rijndorp Installaties van vele voordelen op het gebied van kennisdeling, netwerkuitbreiding en zeggenschap in de installatiebranche.

VCA**

De afkorting VCA staat voor Veiligheid Certificaat Aannemers. Dit certificaat is een garantie dat Rijndorp Installaties werkt volgens de wettelijk bepaalde veiligheidseisen. Het certificaat is van toepassing op de werkwijze van onze werknemers en op ons materieel. Het VCA certificaat wordt jaarlijks verlengd na nauwkeurige controle door een bevoegde instantie.

KOMO certificaat

Rijndorp Installaties is in het bezit van het KOMO Instal certificaat. Dit certificaat is een kwaliteitsverklaring dat de installatiewerkzaamheden veilig en vakbekwaam volgens wettelijk bepaalde regelgeving worden uitgevoerd.

CCV-BORG

Rijndorp Installaties werkt op dit gebied samen met erkende CCV bedrijven. De Regeling Borg Beveiligingsbedrijf geeft aan dat Rijndorp Installaties met erkende CCV bedrijven bevoegd is om beveiligingsinstallaties te installeren voor het toepassingsgebied deelgebied 1, 2 en 3.

Brandmeldinstallaties

Rijndorp Installaties is in het bezit van de certificaten CCV regeling brandmeldinstallaties 2011 installeren en onderhouden en is daarmee bevoegd om brandmeldinstallaties te installeren en te onderhouden. Het certificaat is uitgereikt door de KIWA-NCP, de controlerende instantie die certificeringen uitvoert volgens de CCV regeling brandmeldinstallaties 2011 installeren en onderhouden.

Erkend leerbedrijf

Rijndorp Installaties is een landelijk erkend leerbedrijf met gediplomeerde praktijkopleiders. Het opleiden van onze medewerkers staat centraal in onze organisatie. Veel aandacht wordt besteed aan het verkrijgen van beroepsgerichte technische vaardigheden.

Disciplines

Rijndorp Installaties is gespecialiseerd in dynamische en LED verlichting, krachtinstallaties, verdeelinrichtingen en voedingssystemen, data- en telefooninstallaties, ontruimings- en brandmeldinstallatie, inbraak- en CCTV-installaties, intercom/videofoon- en toegangscontrole-installatie, KNX / Domotica en EV-box. Wij bieden altijd een totaaloplossing, van advies en ontwerp, tot installatie en onderhoud.

Inspecties, service en onderhoud

Elektrotechnische installaties en elektrische arbeidsmiddelen moeten veilig en bedrijfszeker zijn. Niet alleen de ARBO-wet en de Arbeidsinspectie maar ook in toenemende mate verzekerings-maatschappijen eisen dat installaties in orde zijn. Het maken van een afspraak of het aanvragen van meer informatie is de eerste stap naar een veiligere werkomgeving.

De afdeling Service & Onderhoud van Rijndorp staat altijd voor u klaar. Bijvoorbeeld om uitbreidingen en/of veranderingen aan allerlei installaties uit te voeren. Wij zijn u graag van dienst met het opstellen en uitvoeren van het totale elektrotechnische onderhoudsbeleid binnen uw organisatie. Om de kosten inzichtelijk te houden maken wij voor u een meerjarenbegroting. Op basis van tussentijdse evaluaties ontvangt u adviezen voor aanpassingen aan de installaties teneinde de prestaties van uw installaties te verbeteren. Rijndorp Installaties draagt continu zorg voor haar installaties. Service & Onderhoud verzorgt daarom ook de storingsdienst. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar, voor alle elektrotechnische storingszaken.

Neem contact met ons op

Wij willen graag met u in contact komen om u te vertellen hoe wij u kunnen helpen met uw project.

Wij zijn gevestigd in Zoeterwoude, op de Energieweg 45b.

Bereikbaar op telefoonnummer (071) 541 55 00. Faxnummer: (071) 541 31 85.

Ook kunt u ons een e-mail sturen: installaties@rijndorp.com.