fbpx

Specialismen

Bij Rijndorp Installaties is veel mogelijk. U kunt ons inschakelen voor advies, ontwerp, installatie, inspectie en onderhoud op alle vlakken binnen de elektrotechniek. Met de juiste prijs/kwaliteit verhouding, grote knowhow, flexibiliteit, doortastendheid en betrouwbaarheid.

Rijndorp Installatie is in 1987 opgericht en is uitgegroeid tot een organisatie met 72 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer 6 miljoen euro. Wij spelen in op de behoefte aan installatievolume in alle onderdelen van de woning- en utiliteitsbouw. Een sfeer van vertrouwen en in teamverband samenwerken spreekt ons aan.

Wij danken ons succes met name aan een goede prijs/kwaliteit verhouding dat ons lukt door het toepassen van grote knowhow, flexibiliteit, doortastendheid en betrouwbaarheid. Al onze medewerkers werken vanuit een klantgerichte visie. Daarnaast denken wij altijd in totaaloplossingen en kunt u voor elk onderdeel van uw project bij ons terecht. Van advies tot ontwerp, van installatie tot onderhoud.

Door Rijndorp Installaties worden – al dan niet in samenwerking met andere ondernemingen – ook complete installatieprojecten aangenomen.

Wij willen graag met u in contact komen om u te vertellen hoe wij u kunnen helpen met uw project.

Wij zijn gevestigd op de Energieweg 45b in Zoeterwoude.

T: +31 71 541 55 00
E: installaties@rijndorp.com